Epson SureColor SC-P800 A2+ with free roll paper unit | C11CE22301BR | 8715946629452

Epson SureColor SC-P800 A2+ with free roll paper unit
De Epson SureColor SC-P800 A2 Photo printer is gericht op professionele en semi-professionele fotografen die de allerbeste kwaliteit afdrukken willen hebben. Met de SC-P800 kunt u afdrukken maken tot maar liefst A2-formaat en met de bijgeleverde SC-P800 Roll Paper Unit is het zelfs mogelijk op een rol papier te printen voor bijvoorbeeld posters en panoramafoto's. De printer maakt gebruik van negen Epson UltraChroma HD-inktcartridges voor afdrukken met een breed kleurenspectrum en produceert met een DMax van 2.86 diepe zwarttinten en vloeiende gradaties.
Geavanceerde bedieningsmogelijkheden
De SC-P800 kan via het 2.7″ touchscreen display gemakkelijk worden bediend, wat vooral handig is als de printer niet met een computer is verbonden. Door middel van de ethernetpoort en ingebouwde wifi kunt u de printer gemakkelijk in uw netwerk opnemen. Het is bovendien mogelijk vanaf elke plaats via wifi-direct af te drukken van uw pc, smartphone of tablet. Daarnaast biedt de printer ondersteuning voor Apple AirPrint, Epson Connect en Google Cloud Print.
Epson SC-P800 Papier Unit
De papier unit kan overweg met 5 centimeter dikke canvasrollen of 7.5 centimeter dikke rollen Fine Art papier. Met deze unit kunt u afbeeldingen uitprinten van drie meter lang en tot 43 centimeter breed. Ideaal voor het afdrukken van panormafoto's.Kenmerken van de Epson SC-P800- Maakt gebruik van Epson UltraChrome HD inkt- Professionele op pigment gebaseerde inkjettechnologie- Acht-kanaals, drop-on-demand MicroPiezo AMC inkjet printkop- Wifi-direct voor printen vanaf smartphone of tablet- Uitprinten van een rol met de Roll Paper Unit- Maakt gebruikt van negen inktcartridges
Denk aan de printerkabel
In de meeste gevallen worden printers tegenwoordig geleverd zonder een USB-printerkabel. Sommige printers hebben dit ook niet meer nodig door toevoeging van draadloze technologie, maar als u er zeker van wilt zijn dat u uw printer altijd op uw computer kunt aansluiten dan kan het handig zijn om een USB printerkabel mee te bestellen. Onder het tabblad accessoires vindt u ons assortiment aan kabels en onder het tabblad voordeelsets zijn mooie aanbiedingen te vinden.
ean: 8715946629452
artikelnummer: C11CE22301BR

Prijs: 1199.00  (klik hier voor meer informatie)