Loupedeck+ console | LOUPEDECKII | 6430070530017

Loupedeck+ console voor fotobewerking
Met de Loupedeck+ bewerk jij je foto's als een echte pro. Het innovatieve hulpmiddel geeft je volledige controle over het bewerken van je foto’s in Adobe Lightroom en/of Skylum Aurora HDR. Beheers in een handomdraai het contrast, de kleuren, de helderheid en meer tot in de details om je afbeelding perfect te finetunen. Je voelt je net als een DJ achter een mengtafel, maar dan zonder muziek en met foto’s.
Na het uitbrengen van de eerste versie van de Loupedeck zijn er met de komst van de Loupedeck+ een aantal essentiële zaken verbeterd. Zo zijn de knoppen nog steviger, van betere mechanische kwaliteit en ook qua design geven ze de Loupedeck+ een klassieke uitstraling. Het ergonomische design zorgt ervoor dat jij uren ongestoord op je gemak je foto’s kan bewerken zonder last te krijgen van je handen. Ook is er aan de power-user gedacht met de komst van twee draaiknoppen die je volledig naar eigen wens kunt programmeren. Sterker nog, in ‘custom mode’ zijn alle draaiknoppen te configureren zoals jij dat wilt. De keuze is aan jou.
Het installeren is plug-and-play, en dus een fluitje van een cent! De Loupedeck+ is makkelijk onder de knie te krijgen dankzij de duidelijke knoppen, draaiwielen en schuifregelaars en daardoor de perfecte foto bewerk-gadget voor zowel de beginner als de professional. Voor het aanpassen van bijvoorbeeld de kleuren beschikt de Loupedeck+ over maar liefst acht afzonderlijke knoppen, en ook de belichting kun je nauwkeurig naar je eigen hand zetten met draaiwielen voor onder andere schaduwen, zwarten, witten, hooglichten en nog veel meer. Door op de draaiwielen te drukken reset je de aangepaste waarde terug naar nul en kun je gemakkelijk over nieuw beginnen met het aanpassen.
Compatibel met Adobe bewerkingsprogramma’s
De Loupedeck+ is compatibel met Windows- en Mac versies van Adobe Lightroom Classic CC, Adobe Premiere Pro CC en Skylum Aurora HDR en nu ook Adobe Photoshop CC. Ook heeft het een beta-integratie voor Capture One. Met deze integratie wordt foto’s en video’s bewerken makkelijker en intuïtiever. Belichting, contrast, kleurverzadiging en veel meer pas je aan met een simpele draai aan de daarvoor bestemde knoppen.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Kenmerken van de Loupedeck+ console
Foto's bewerken verfijnen met behulp van knoppen, draaiknoppen en schuifregelaars
Voer meerdere bewerkingsfuncties uit
2 aanpasbare draaiknoppen en 17 drukknoppen
Mechanische toetsen
Ergonomisch ontwerp
Verbeterde bouw
Compatibel met Adobe Premiere Pro CC en Photoshop CC
Compatibel met Lightroom Classic CC en 7.4 of later
Compatibel met Skylum Aurora HDR
Beta-integratie voor Capture One
Compatibel met zowel Windows als Mac
ean: 6430070530017
artikelnummer: LOUPEDECKII

Prijs: 229.00  (klik hier voor meer informatie)